Stichting Nobel
Nobel was een non-profit communicatiebureau met winst voor de samenleving. Wij geloofden, en doen dat nog steeds, dat maatschappelijke issues meer bekendheid krijgen als ze op een originele en creatieve manier onder de aandacht worden gebracht. Daarom ontwikkelden we vernieuwende projecten met een wereld verbeterende focus. Betrokken bij Nobel waren vele bedrijven en personen waaronder de board die bestond uit: Zwier Veldhoen, Jelani Isaacs, Geraldo Vallen, Marja Ruigrok, Lorenzo de Rita, Sylvester Lindemulder, Sybrig Andringa, Petra Beford, Pieter Fleury, Enrico Bartens en Jojanneke van Mourik.

De eerste 2 jaar van Nobel werkte Nobel als non-profit reclame bureau voor goede doelen en platform voor jonge creatieven. Jonge creatieven mochten hun ideeën pitchen, waarna het beste creatief team hun winnende campagne idee voor een goed doel mocht ontwikkelen onder begeleiding van een gerenommeerd reclame bureau.  Na 2 jaar veranderden we onze focus; naar een communicatie bureau voor onderscheidende maatschappelijke projecten.

Nobel heeft 5 jaar lang met veel succes projecten bedacht en ontwikkeld met een grote hoeveelheid aan partners. Veel van dezelfde mensen zijn nu terug te zien onder de paraplu van Round Table Concepts.

    logo Nobel Adformatie Jonge Haan viva maart

To the Top