Wat we doen

Sociaal creatief communicatie adviesbureau
Round Table Concepts is een Amsterdam-based allround communicatie adviesbureau voor warme en sympathieke projecten. We willen positieve verandering brengen. Dit doen we door maatschappelijke initiatieven te ontwikkelen, begeleiden en adviseren op het gebied van branding, concept en communicatie.

Branding, concepten en ronde tafels
Wij helpen het bereik te vergroten van maatschappelijke initiatieven door ze op een aantrekkelijke manier te presenteren en daarmee meer aandacht en volgers aan te trekken. Daarnaast weten we hoe we de band tussen organisaties en hun doelgroep of organisaties en hun medewerkers kunnen versterken. Dit doen we door te helpen bij het ontwikkelen van een heldere branding en het in te kleuren met onderscheidende activaties. 

Als je wilt dat men bepaalde positieve ideeën en gevoelens heeft over je organisatie of project, je opvalt tussen alle andere organisaties en initiatieven en mensen je gaan volgen, is een sterke en unieke branding onmisbaar. Vaak begint een vraag (of een oplossing) dan ook daar. We bieden hiervoor begeleiding en advies. Bijvoorbeeld in de vorm van branding workshops. Maar ook van de concrete uitwerking worden wij ontzettend enthousiast. Het ontwikkelen van bijzondere concepten, activaties en events is ons op het lijf geschreven.

In veel gevallen worden onze concepten geboren rondom een tafel met collega’s, genodigden en klanten, vandaar de naam ‘Round Table Concepts’. We organiseren voor een klant ook graag een ‘ronde tafel samenzijn’ waarbij we, tijdens een fijn diner of uitgebreide lunch, knappe koppen uit ons netwerk uitnodigen om met ons mee te denken. Zo brengen we het beste uit verschillende werelden samen aan 1 tafel. Wij hebben ervaren dat dit een van de beste manieren is om frisse inzichten te krijgen en fantastische ideeën te ontwikkelen. We leven per slot van rekening in een tijdperk van co-creatie. Daarin gaan wij nog een stapje verder.

Bureau met freelancers
Round Table concepts is namelijk een bureau van en met freelancers. Niet zomaar freelancers, je mag ze gerust de beste op hun vakgebied noemen. Hoe dat precies werkt? We luisteren zorgvuldig naar wat de opdrachtgever vraagt en vissen precies die mensen uit het netwerk waarvan we zeker weten dat zij de klus kunnen klaren. Dat levert precies op wat de opdrachtgever nodig heeft, voor een transparant en overzichtelijk prijskaartje.

Wat we kunnen bieden
Deze samenwerkingsconstructie is ook de reden dat wij zeer breed inzetbaar zijn en het volgende allemaal kunnen bieden:
Branding workshops // Conceptontwikkeling // Ontwikkeling van passende projecten binnen bestaande programma’s // Communicatie strategie //  Onderscheidende activaties // PR & communicatie // (pop-up) Events // Styling// Brainstorms // Grafisch ontwerp // illustraties // WordPress website ontwikkeling // Project management // Producties // Film & fotografie // Catering & Food events.