Wie we zijn

Round Table Concepts netwerk
Round Table Concepts is een allround communicatie adviesbureau, opgericht door Jasmijn Andringa en versterkt door een grote freelance achterban. Wanneer er klussen binnen komen kijkt Jasmijn wie er nodig is om de klus te klaren en stelt ze, indien nodig, een projectgroep samen met verschillende freelancers uit het Round Table Concepts netwerk, dat nu een vaste kern van zo’n 20 freelancers telt.

Stichting Nobel
In 2007 richtte Jasmijn Stichting Nobel op en was daar gedurende 5 jaar directeur. Nobel was een allround non-profit communicatiebureau met profit voor de maatschappij. Ze ontwikkelden creatieve projecten om bepaalde sociaal maatschappelijke onderwerpen op een geheel nieuwe manier onder de aandacht te brengen, zoals bij “The Red Rail” en “Honey Bee Happening”. Eigenlijk is Round Table Concepts Stichting Nobel in een nieuw jasje. Veel van dezelfde mensen die betrokken waren bij Nobel zijn terug te vinden onder de paraplu van Round Table Concepts. Daarom zijn er ook een aantal projecten van Nobel terug te vinden op deze site.

Jasmijn Andringa
Jasmijn ontwikkelt, begeleidt en adviseert maatschappelijke initiatieven op het gebied van branding, concept en communicatie en geeft daarnaast les in strategie / conceptontwikkeling aan de Willem de Kooning academie. Ze is bedenker en initiatiefneemster van De Tafel van Tien en stopt, op alle mogelijke manieren, haar ziel en zaligheid in het bij elkaar brengen van mensen en het opzetten van bijzondere, sociaal maatschappelijke projecten.